What Does Франция Mean?Ние знаем, че българите са готови да се принесат в жертва, само и само да не позволят на Иран да развива вредната ядрена енергетика, от която самите българи с толкова мъки успяха да се откажат, и да не позволят на иранския народ да ползва абсолютно егоистично енергийните ресурси, които има като залежи, и които абсолютно недемократично не желае да споделя с нас като западни партньори, а ни продава по най-долен търгашески начин, целейки собственото си забогатяване.

This is the point that didn't allow for them to grasp lifetime in its completeness and infinity but steered their thoughts and steps in the direction of satisfying their personal dreams and pleasures.

Нека ви кажа каква е целта. Целта не е да си върнете кредитите, целта е да бъдете поробени

Труд, който ние купуваме с парите, които ние печатаме, на цена, която ние определяме. Нима сте забравили това?

– Това е доста мрачен анализ. Възможно ли е България да излезе от тази ситуация?

Да не виждаш, че те дори и фалирали като държава, като общество са на светлинни години пред теб. Че дори заплатите им, по които ти мериш всичко, са пъти по-големи от твоите нищожни подаяния.

Във връзка с отпътуването си от България посланикът на САЩ Джеймс Уорлик разпространи прощално обръщение към българския, народ, в което му благодари за гостоприемството и трезвите политически решения, подкрепящи общите интереси на двете страни. Препубликуваме обръщението изцяло:

По тяхната логика излиза, че всеки който желае да живее човешки, да се радва на живота, да се наслаждава на свободното си време , да се отдава на размисъл и съзерцание е мерзавец. Те втълпяват, че човека е човек когато работи, но не и когато мисли. Те желаят да ви превърнат от разумно същество в служещо на системата безропотно винтче.

Кажете защо корпорациите, банките и разни други бизнес предприятия да могат да фалират, а отделният човек, дори когато са му отнели всичко което притежава е задължен да изплаща остатъка от дълга си със собственото си бъдеще и бъдещето на децата си?

Ние знаем, че в тази борба те използват всякакви инструментариуми на финансовата политика, маскирайки ги като законови актове, че купуват медии и промиват мозъците на хората по целия свят, за да не могат те да прозрат какво се случва с гръцкият народ, какво очаква и самите тях. Те внушават, че видите ли гърците не работели, че ако работели то за труда им се е плащало твърде много, че именно начина им на живот е причината за сегашните им нещастия.

Видеоклипове лекуват рак – сензационна кампания на БНТ

Но как нашите медии отразяват тази протестна вълна? Те показват шокиращи кадри на сблъсъци с полицията, горящи сгради и автомобили, окървавени демонстранти и т.н., без обаче да изложат причините довели до тези протестни действия. И вие стресирани от видяното, от това което медиите ви втълпяват, че е плод на действията на пияни тълпи, на хулигани, че това са безредици и противообществени прояви, а не протести на възмутени, на разгневени граждани – вие се отказвате от последното си оръжие и потъвате в блатото на безверието, стреса, апатията и безсилието.

Невежеството на тълпата е сила в нашите ръце. О, колко е прекрасен светът на капитала, когато той е в твоите ръце! И колко жалки са опитите на обречените да ни подражават, използвайки инструментите, които ние сме измислили и чиято същност остава скрита от погледа им. Каква карикатура на капиталисти са тези, които check here си мислят, че чрез вложенията си в банки си гарантират сигурни доходи, докато единственото, което правят, е да ни предоставят възможността да ги поробим завинаги.

A Culture dependant on such unstable varieties of life is doomed to existence to the verge of extinction, continual wars and makes an attempt of implementing dictatorship and brainwashing. On a spot like that Democracy would imply a poorly disguised kind of Chaos.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *